Keress bennünket a Facebookon!

Kapcsolat

Medve Ivett
06/30 595 2660
medve.ivett@gmail.com

 

Horváth Réka
06/30 791 8116
reka.horvath@outlook.com

 

Adószám: 23877753-2-43

Kis film

Elragadó film a Mária útról 
első rész
második rész

ÁSZF

Jogi nyilatkozat


· A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, a Zarándok Turizmusért Nonprofit Kft. (továbbiakban ZTN) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

· A honlapon megjelenő ZTN védjegyek és lógók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a ZTN-t illetik meg.

· A honlapon elérhető védjegyeket, lógókat, információkat a ZTN kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.
A ZTN előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni.
A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

· A ZTN hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépre letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa.
Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

· A ZTN fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse valamint nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés permanens vagy hibamentes lesz.

· A honlap, illetve az ott megjelenő információk, dokumentációk hozzáféréséből, valamint azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségért való felelősséget a ZTN kizárja.

· A ZTN nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyekhez weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

· Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre, Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a ZTN azt - minden felelősségvállalás nélkül - közzéteheti, tartalmát részben vagy egészben a szerzői minőség feltüntetésével felhasználhatja.
Ön ezzel azt is vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott dokumentum, tartalom nem sérti harmadik személy hozzá fűződő, szerzői, illetve egyéb jogait, és azokkal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, nem terjeszt elő semmilyen követelést, illetve igényérvényesítést, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a ZTN-t.

· A ZTN egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Legfrissebb írásaink

Hosszúhetény-Püspökszentlászló-Óbánya-Mecseknádasd

2016.05.27

A 2016. február 24-26. között Pécsett megrendezett zarándokvezető képzés Hosszúhetény és Mecseknádasd közötti zarándoklatának fotói itt tekinthetők meg.

Pogány-Máriagyűd Zarándoklat

2016.05.26

A 2016. február 24-26. között Pécsett megrendezett zarándokvezető képzés Pogány és Máriagyűd közötti bemutató zarándoklatának fotói itt tekinthetők meg.

Mária Maraton Zarándoklat

2016.05.25

„Éget, de tisztít - emészt, de épít - sütöget, de Istenhez alkalmaztat”

Időpont: 2016. június 24-25-26. (péntek – szombat - vasárnap)
Időtartam: 3 nap/3 éjszaka 
Útvonal: Zirc – Bodajk – Nagyegyháza - Máriaremete (Mária Út M01-es főágán)

Három nap extra zarándokélmény a Mária Úton. Gyalogosan, hátizsákkal, imádkozva. 3x48 km. A Mária Maraton kísérő rendezvénye.

Részletes leírás

Pálos70

2016.05.20