Keress bennünket a Facebookon!

Kapcsolat

Medve Ivett
+36 30 595 2660
medve.ivett@gmail.com


Adószám: 23877753-2-43

Kis film

Elragadó film a Mária útról 
első rész
második rész

Az Út, amely megváltoztatja az életed

Miről szól a hétvégi zarándoklat?

A Mária út szervezett hétvégi zarándoklatai, segítenek az embereknek a hétköznapi életből kizökkenni és olyan spirituális élményekkel gazdagítanak, amelyek egy életre szólóak lehetnek.

Célja:

A Mária út 1400 km-es távjából egy szeletet ragadunk ki, és azt járjuk 2-3 napon át.

Célunk, hogy egy maradandó zarándoklatot szervezzünk, olyat, amivel egyedülállóak vagyunk Magyarországon. Minél több emberrel szeretnénk megismertetni a zarándoklás szépségét, a lelki feltöltődés érzését.

Fontos számunkra, hogy mindezt elérhető árakon, minőségi szolgáltatással kínáljuk.

Célunk, hogy a zarándoklat során mind a lelki vezetés, mind a szállások elérjék a kívánt színvonalat. A pár nap alatt igyekszünk minél hatékonyabban kihasználni az időt, hogy a résztvevők lelkileg megújuljanak.

Az út során olyan élményekkel gazdagodik a zarándok, amelyet egy hagyományos utazástól, kirándulástól nem kaphatna meg. Szeretnék mindenkinek megmutatni, hogy van megélhető kereszténység, ahol az imának, a jókedvnek, az evésnek és a pihenésnek is megvan a helye, megvan a szerepe.

Amennyiben az adott zarándoklat leírásában nincs feltűntetve az autós kíséret úgy automatikusan a zarándok viszi az úton a saját felszerelését. További információk a zarándokútnál megjelölt személynél kérhetőek.

Kinek szól?

Zarándokaink átlagemberek, nem teljesítménytúrázók, hanem lelkes személyek, akik lelki tartalommal megtöltött jó hangulatú zarándoklatokat kedvelik. Az átlagéletkor 20-55 év között van, de néha ez a korhatár kitolódhat mindkét irányba.

Legfrissebb írásaink

Ister-Gránum Kerékpáros stratégia

2018.01.16

Jelen dokumentum a Kerékpáros paradicsom Kerékpáros térségi stratégia az Ister-Granum ETT részére 2017 projekt keretében elkészült anyagokat mutatja be összefoglaló jelleggel, a képanyagokat, adattáblázatokat, vektoros térképi és áttekintő térképi anyagokat a mellékelt adathordozón adjuk át.

2 napos buszos zarándoklat

2016.09.14

2016. október 13–14.

Pápa – Celldömölk – Kőszeg – Léka zarándoklat „Esterházyak nyomában” programmal

Buszos zarándoklat Pécsre

2016.09.14

2016. október 28.

Zarándoklat Pécsre, az élő kulturális és vallási értékek kincsestárába, majd a lélek táplálása mellett a test gyógyulását szolgáló fürdőzéssel pihenünk meg Harkányban.

Medjugorjebe Érkezz Gyalog

2016.06.13

"Ha tudnátok, hogy mennyire szeretlek titeket, örömötökben sírnátok"

Időpont: 2016. július 29. - augusztus 7.

10 nap/9 éjszaka (6 nap gyalogos zarándoklat – 186 km – 2 nap Medjugorje)

Útvonal: NOVÍ TRAVNIK – GORNIJ VAKUF- RAMA-TÓ – BLIDINJE-TÓ – POCLECANI – SIROKI BRIJEG – MEDJUGORJE

Utazás (Noví Travnik-ba és Medjugorje-ból): szervezetten;
Szállás: zarándokszállások és panziók