Keress bennünket a Facebookon!

Kis film

Elragadó film a Mária útról 
első rész
második rész

ÁSZF

Jogi nyilatkozat


· A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, a Zarándok Turizmusért Nonprofit Kft. (továbbiakban ZTN) kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

· A honlapon megjelenő ZTN védjegyek és lógók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a ZTN-t illetik meg.

· A honlapon elérhető védjegyeket, lógókat, információkat a ZTN kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.
A ZTN előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni.
A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

· A ZTN hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépre letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa.
Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

· A ZTN fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse valamint nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés permanens vagy hibamentes lesz.

· A honlap, illetve az ott megjelenő információk, dokumentációk hozzáféréséből, valamint azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, veszteségért való felelősséget a ZTN kizárja.

· A ZTN nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyekhez weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

· Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre, Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a ZTN azt - minden felelősségvállalás nélkül - közzéteheti, tartalmát részben vagy egészben a szerzői minőség feltüntetésével felhasználhatja.
Ön ezzel azt is vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott dokumentum, tartalom nem sérti harmadik személy hozzá fűződő, szerzői, illetve egyéb jogait, és azokkal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, nem terjeszt elő semmilyen követelést, illetve igényérvényesítést, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a ZTN-t.

· A ZTN egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Legfrissebb írásaink

Abasár kör 3

2020.05.14

AS3 – útvonal

Táv: 15,3 km

Nehézség (1-5): 3

Jármód: kerékpár

Kiknek ajánljuk: kisebb csoportoknak, családoknak és hobby sportolóknak

Becsült időtartam: Abasári Szent Péter és Pál apostol templomtól indulva és ugyan oda érkezve összesen 1 óra

Abasár kör 2

2020.05.14

AS2 – útvonal

Táv: 5,9 km

Nehézség (1-5): 2

Jármód: gyalog

Kiknek ajánljuk: kisebb csoportoknak, családoknak és hobby túrázóknak

Becsült időtartam: Abasári Szent Péter és Pál apostol templomtól indulva és ugyan oda érkezve összesen 1 óra 30 perc

Abasár kör 1

2020.05.14

AS1 – útvonal

Táv: 5,3 km

Nehézség (1-5): 2

Jármód: gyalog

Kiknek ajánljuk: kisebb csoportoknak, családoknak, hobby túrázóknak

Becsült időtartam: Abasári Szent Péter és Pál apostol templomtól indulva és ugyan oda érkezve összesen 1 óra

Csurgó kör

2020.05.14

CS7 útvonal

Táv: 9,1 km

Nehézség (1-5): 1

Jármód: kerékpár

Kiknek ajánljuk: hobby sportolóknak, családoknak, kisebb csoportoknak akár gyerekekkel is

Becsült időtartam: Csurgó Széchenyi téri ponttól indulva, érkezés ugyan oda összesen 45-50 perc